00%

Nema proizvoda u korpi.

Kontakt i informacije

Mi u medijima

Filozofija mog uspeha jeste odnos prema gostima

Od sedamnaeste godine je u kafani, a sa 19 je.. Read more

Nema proizvoda u korpi.

O nama.

image

51.

Godinu sa vama!

Nešto više o nama

Naša misija je jednostavna: pružiti vam vrhunsku picu izuzetnog kvaliteta, pečenu za najkraće moguće vreme. Koristimo testo koje se sastoji od najkvalitetnijih sastojaka, a peče se u tradicionalnoj peći na drva sa temperaturom od preko 450°C, što osigurava savršenu hrskavost i ukus. Naša receptura za picu je rezultat više od 40 godina iskustva i usavršavanja. Sve je počelo 1973. godine kada je poznati novosadski ugostitelj, Mile Pica, otvorio prvu piceriju kod socijalnog - "Napoli". Od tada pa do danas, nastavljamo da negujemo istu strast prema vrhunskoj pici koja osvaja srca naših gostiju širom grada i dalje.

Osećamo veliku odgovornost za zdravu ishranu naših gostiju i zato se trudimo da naša pica bude napravljena na što kvalitetniji i zdraviji način, sa sastojcima poput rukole, artičoke, čeri paradajza, najkvalitenijeg sira, domaće pršute sa maslinovim uljem i mnoštvom svežih biljnih začina. Pored vrhunskih pica ponosni smo i na naše zdrave obrok salate, koje su napravljene od uvek svežeg povrća koje nabavljamo iz lokalnih bašti. Paste, losos, biftek ili tuna stek su takođe specijaliteti Garden kuhinje. Pravo iz bašte na stolove Gardena. Uvek sveže, uvek kvalitetno. S ljubavlju Garden.

image
01

Nalazimo se u centru grada

Dobrodošli u Garden, oazu ukusa smeštenu u samom srcu Novog Sada.

02

Sveži sastojci najvišeg kvaliteta

Uživajte u autentičnom ukusu i bogatim aromama.

03

Jedinstven ambijent

Garden je više od obične picerije - to je mesto gde se ukusno jelo spaja sa prijatnom atmosferom.

Moja Priča RTV

MOJA PRIČA:
Milorad Stošljević - Mile Pica

„Ono što vuče svet nisu lokomotive, već ideje i želje da ih ostvarimo, sada" govorio je Viktor Igo. U emisiji „Moja priča" nastojaćemo da vas upoznamo sa ljudima koji znaju odgovor na pitanje kako da svoje živote učine vrednim pamćenja.

Pogledaj ceo video
Moja Priča RTV

Šta kažu naši gosti

Veoma ukusno

Sjajne pice i ambijent ovog lokala neće vas ostaviti ravnodušnim. Moderan izgled sa dosta zelenila, prostranost i odličan sevis je nešto što vas stalno vraća na ovo mesto. Moja preporuka je pica sa artičokama, jeste da je vege, ali ukus je izvrstan. Siguran sam da nećete pogrešiti ukoliko se odlučite za nju, mada i sve ostalo izgleda jako ukusno na jelovniku.

Dejan D. Radosevic

Dejan D. Radosevic

Odlično

Usluga odlična, ambijent izuzetno prijatan, izuzetno čisto,lokal je pet frendli, hrana(pice) vrhunske i unikatne (sveži sastojci). Vrlo verovatno najbolja pica u Novom Sadu!

Mile Marijan

Mile Marijan

Dobar izbor

Dobar izbor hrane i pića,uz prijatan boravak unutar picerije,dekorisano nameštajem i raznoraznim cvećem i rastinjem.

Ivica Novaković

Ivica Novaković

Artičoka Pizza

Jedna od najboljih pica koje sam nedavno probao Artičoka 🍕 Majstor kao da je znao da volim rešenja, fantazijske kore, simbiozu gorgonzole, belog luka i artičoke 👌

Maggie's Den

Maggie's Den

© 2024 Garden Pizza & Salad Bar. All Rights Reserved.