00%

Nema proizvoda u korpi.

Kontakt i informacije

Mi u medijima

Filozofija mog uspeha jeste odnos prema gostima

Od sedamnaeste godine je u kafani, a sa 19 je.. Read more

Nema proizvoda u korpi.

Recenzije naših gostiju.

Veoma ukusno

Sjajne pice i ambijent ovog lokala neće vas ostaviti ravnodušnim. Moderan izgled sa dosta zelenila, prostranost i odličan sevis je nešto što vas stalno vraća na ovo mesto. Moja preporuka je pica sa artičokama, jeste da je vege, ali ukus je izvrstan. Siguran sam da nećete pogrešiti ukoliko se odlučite za nju, mada i sve ostalo izgleda jako ukusno na jelovniku.

Dejan D. Radosevic

Dejan D. Radosevic

Odlično

Usluga odlična, ambijent izuzetno prijatan, izuzetno čisto,lokal je pet frendli, hrana(pice) vrhunske i unikatne (sveži sastojci). Vrlo verovatno najbolja pica u Novom Sadu!

Mile Marijan

Mile Marijan

Dobar izbor

Dobar izbor hrane i pića,uz prijatan boravak unutar picerije,dekorisano nameštajem i raznoraznim cvećem i rastinjem.

Ivica Novaković

Ivica Novaković

Artičoka Pizza

Jedna od najboljih pica koje sam nedavno probao Artičoka 🍕 Majstor kao da je znao da volim rešenja, fantazijske kore, simbiozu gorgonzole, belog luka i artičoke 👌

Maggie's Den

Maggie's Den

Interesantno mesto

Interesantno mesto. Ukusna pica. Margerita, Carbonara, Capriccosa i Pepperoni su bili zaista dobri. Ne sviđa mi se da je to mesto za pušenje, ali su postavili dosta prečistača vazduha. Prilično se brzo pakuje, tako da je bolje da rezervišete.

David Fisher

David Fisher

Napuljske Pizze

Top adresa za napuljske pice i jela od testenina u Novom Sadu! Nas šestoro je došlo u SPENS posle nekog sportskog događaja i odmah nam je dodeljeno mesto. Za večeru smo naručili pice kao i razna jela od testenina. Pice se pripremaju u napuljskom stilu i peku u peći na drva. Sveže sastojke možete probati odmah i sva jela su bila veoma ukusna. Usluga je veoma ljubazna i susretljiva, a odnos cene i učinka je dobar, čak i ako je cena malo previsoka za Srbiju.

Markus Isopp

Markus Isopp

© 2024 Garden Pizza & Salad Bar. All Rights Reserved.